Tracking of Progress

Target: 55kg to feel better, 53kg to feel like a winner!
19 Jan 2009@84kg,Total loss 0kg,To lose 29kg,BMI32.8 obesity
14 Feb 2009@80kg,Total loss 4kg,To lose 25kg,BMI31.2 obesity
15 Mac 2009@74kg,Total loss 10kg,To lose 19kg,BMI28.9 overweight
19 Apr 2009@71kg,Total Loss 13kg, To lose 16kg, BMI27.7 overweight
24 May 2009@67kg, Total Loss 17kg, To lose 12kg, BMI26.2 overweight
26 Jun 2009@64kg, Total Loss 20kg, To lose 9kg, BMI25.0 overweight (last point)!
17 July 2009@63kg, Total Loss 21kg, To lose 8kg, BMI 24.6 normal
14 Aug 2009@62kg, Total Loss 22kg, To lose 7kg, BMI24.2 normal
25 Nov 2009@61kg, Total Loss 23kg, To lose 6kg, BMI23.8 normal
13 Jan 2010@62kg, Total Loss 22kg, To lose 7kg, BMI24.2 normal


Phase 2 start here
10.10.10@64kg, Total Loss 0kg, To lose 9kg, BMI 25. (overweight)
30.11.10@61kg, Total Loss 3kg, To lose 6kg, BMI 23.8 (normal)
24.03.11@60kg, Total Loss 4kg, To lose 5kg, BMI 23.4 (normal)

Phase 3: Wa sedang pegnan, so wa takleh diet, therefore berat wa sedang mendaki anak tangga. :)

Phase 4: started!

Monday, May 25, 2009

@67kg

Saje buat gambar negatif. Haha, at 67kg semalam timbang. Aku rasa aku agak kurang buat senaman. Yes this week I did 90minutes x 4 times brisk walking tetapi aku dah tak lompat bintang pasal adik aku ada kat rumah seminggu. Takkan pagi-pagi time dia tengah tidur aku nak melompat kan? So aku akan mula lompat bintang lagi minggu ini. Waktu pagi dan pada hari yang tidak ke tasik membrisk walk. Pst. Mekda, jadi tak nak membrisk walk ke Carrefour Wangsa Maju neh?

Majulah kita sebagai kl walker. Chewah.

2 comments:

deidaa said...

Salah la... bkn 67 tp 69kg kuang kuang kuang.

Memandangkan ketidak kesihatan aku,
maka menggu dpn la kot ke kafor huhu.
Marilah kita ke FRIM kepong sahje.
Aku try ajok kwn aku, dio mcm nok gi,
tp xtau ah kot2 dia mls jln :p

ezza erisa said...

aku nak guna hasil satu timbangan je.. :P memandangkan aku bermula dengan penimbang buruk aku..maka ku teruskan dengan yang itulah...

idak mau kena tambah 4kilo lagi pada starting weight..oh tidak....88kg start? sound so so so terrible

ahaks.

Post a Comment