Tracking of Progress

Target: 55kg to feel better, 53kg to feel like a winner!
19 Jan 2009@84kg,Total loss 0kg,To lose 29kg,BMI32.8 obesity
14 Feb 2009@80kg,Total loss 4kg,To lose 25kg,BMI31.2 obesity
15 Mac 2009@74kg,Total loss 10kg,To lose 19kg,BMI28.9 overweight
19 Apr 2009@71kg,Total Loss 13kg, To lose 16kg, BMI27.7 overweight
24 May 2009@67kg, Total Loss 17kg, To lose 12kg, BMI26.2 overweight
26 Jun 2009@64kg, Total Loss 20kg, To lose 9kg, BMI25.0 overweight (last point)!
17 July 2009@63kg, Total Loss 21kg, To lose 8kg, BMI 24.6 normal
14 Aug 2009@62kg, Total Loss 22kg, To lose 7kg, BMI24.2 normal
25 Nov 2009@61kg, Total Loss 23kg, To lose 6kg, BMI23.8 normal
13 Jan 2010@62kg, Total Loss 22kg, To lose 7kg, BMI24.2 normal


Phase 2 start here
10.10.10@64kg, Total Loss 0kg, To lose 9kg, BMI 25. (overweight)
30.11.10@61kg, Total Loss 3kg, To lose 6kg, BMI 23.8 (normal)
24.03.11@60kg, Total Loss 4kg, To lose 5kg, BMI 23.4 (normal)

Phase 3: Wa sedang pegnan, so wa takleh diet, therefore berat wa sedang mendaki anak tangga. :)

Phase 4: started!

Sunday, June 28, 2009

Bukit Jugra Yang Hampa - Photos Episode

Buka email and I saw incoming emails from Huz re gambar at Jugra.. Not 1 or two email but 6 emails. Hoh banyak juga gambar dalam kamera huz. Hahaha.

Group photo. Empat jelitawan. Wakakaka.

Group photo masa dah sampai Pantai Sri Kelanang. Thanks to adik-adik dari UiTM yang tengah buat kajian kat pantai tu. :)

Tinggi tak aku lompat? Perhatikan Mekda. Orang suh lompat, dia gi menari poco-poco pulak. Huz pula macam Cun dalam Maero Attack (citer zaman-zaman dulu), tengah tampar bola gayanya. Kekeke.


Ni pertandingan silang tangan pulak.


JUGRA nye board lagi. Hahahah. Gile gile.

Asyik-asyik gambar berlatar belakangkan Jugra nye board ni kan? Fair la pasal itu je yang ada untuk bergambar.


Aku suka gambar ni. Pasal pemandangan belakang tu macam kabur. Macam kat Switzerland lak. Hahahaha.

Perjalanan turun dari Bukit Jugra. Naik kereta pun boleh..Saje la..kalu naik kereta tak panggil hiking la kan? :).

Makan-makan kebosanan. Hahaha.

Is this what we call miracle? Two photos with same act? Actually both gambar di ambil dengan dua camera yang berbeza. Apa yang ajaibnya? Pasal ini gambar lompatan. Even kalau huz and emi did press the button at precisely same time, the camera itself must have interval timer sendiri. A second lambat pun takkan dapat gambar sama seketul macam ni. :)

Gambar lompatan misteri camera interval. Hehehe.


The view apabila mekda snapping my photo tengah peluk R. (Bukan mekda's R)

Sibuk nak peluk huruf R. Gambar seperti dalam gambar yang dilihat mekda tgh snap aku. :)

Edisi kecewa Jugra. Kami bawa kecewa ke Morib la sudahnya.

3 comments:

deidaa said...

1. Oh gamba kita lompat tu,
ada 1 je beza-- 1 nampak flag,
1 lg dok nampak flag.. ekekek larikkkk! :p

2. bilakala aku ada Mr. R nih?
Aku kuciwak dah dgn Mr. R sobbbb :-(

ezza erisa said...

1. sebab view dari camera huz tu wider compare dgn camera mung sebab tu ada gambar bendera :P

2. eleh...lubang hidung R totap menjadi pujaan ati..kecewa la sgt..buwekk :P

whooz said...

"Perhatikan Mekda. Orang suh lompat, dia gi menari poco-poco pulak. Huz pula macam Cun dalam Maero Attack (citer zaman-zaman dulu), tengah tampar bola gayanya. Kekeke."

sakit perut aku gelak sorang2 wehhh hahhahahhaha :d

Post a Comment