Tracking of Progress

Target: 55kg to feel better, 53kg to feel like a winner!
19 Jan 2009@84kg,Total loss 0kg,To lose 29kg,BMI32.8 obesity
14 Feb 2009@80kg,Total loss 4kg,To lose 25kg,BMI31.2 obesity
15 Mac 2009@74kg,Total loss 10kg,To lose 19kg,BMI28.9 overweight
19 Apr 2009@71kg,Total Loss 13kg, To lose 16kg, BMI27.7 overweight
24 May 2009@67kg, Total Loss 17kg, To lose 12kg, BMI26.2 overweight
26 Jun 2009@64kg, Total Loss 20kg, To lose 9kg, BMI25.0 overweight (last point)!
17 July 2009@63kg, Total Loss 21kg, To lose 8kg, BMI 24.6 normal
14 Aug 2009@62kg, Total Loss 22kg, To lose 7kg, BMI24.2 normal
25 Nov 2009@61kg, Total Loss 23kg, To lose 6kg, BMI23.8 normal
13 Jan 2010@62kg, Total Loss 22kg, To lose 7kg, BMI24.2 normal


Phase 2 start here
10.10.10@64kg, Total Loss 0kg, To lose 9kg, BMI 25. (overweight)
30.11.10@61kg, Total Loss 3kg, To lose 6kg, BMI 23.8 (normal)
24.03.11@60kg, Total Loss 4kg, To lose 5kg, BMI 23.4 (normal)

Phase 3: Wa sedang pegnan, so wa takleh diet, therefore berat wa sedang mendaki anak tangga. :)

Phase 4: started!

Tuesday, January 26, 2010

Saya Sayang Dia...

Lawa kan mak saya?

Dia masih cantik seperti yang saya ingat dia. Saya sayang dia. 17 tahun kehilangan dia, sedikit pun tak saya lupakan.

(Ini bukan entry sedih, saje nak share gambar mak saya je)

5 comments:

gerbera said...

Macam ko tp versi slim sikit :)

ezza erisa said...

haha. kena lompat bintang lagi neh. kekekeke.

whooz said...

betul laaaa..gambar loading slow, sampai part mata, sebijik macam ko

ezza erisa said...

ahaha. sama eh. haha.

dulu2 time kecik-kecik, aku selalu imagine aku anak pungut sebab kena marah (terpengaruh dengan citer kat tv).. padahal dah memang nakal... mmg layak kena marah. wahahaha.

budak kecik memang tinggi betul imaginasi. tgk tv citer budak kena marah lari dari rumah sambil bawak bear duk fikir nak lari dari rumah gak. tv memang effect la otak kanak-kanak. hihihi

mohazam said...

sama la muka sikit2

Post a Comment