Tracking of Progress

Target: 55kg to feel better, 53kg to feel like a winner!
19 Jan 2009@84kg,Total loss 0kg,To lose 29kg,BMI32.8 obesity
14 Feb 2009@80kg,Total loss 4kg,To lose 25kg,BMI31.2 obesity
15 Mac 2009@74kg,Total loss 10kg,To lose 19kg,BMI28.9 overweight
19 Apr 2009@71kg,Total Loss 13kg, To lose 16kg, BMI27.7 overweight
24 May 2009@67kg, Total Loss 17kg, To lose 12kg, BMI26.2 overweight
26 Jun 2009@64kg, Total Loss 20kg, To lose 9kg, BMI25.0 overweight (last point)!
17 July 2009@63kg, Total Loss 21kg, To lose 8kg, BMI 24.6 normal
14 Aug 2009@62kg, Total Loss 22kg, To lose 7kg, BMI24.2 normal
25 Nov 2009@61kg, Total Loss 23kg, To lose 6kg, BMI23.8 normal
13 Jan 2010@62kg, Total Loss 22kg, To lose 7kg, BMI24.2 normal


Phase 2 start here
10.10.10@64kg, Total Loss 0kg, To lose 9kg, BMI 25. (overweight)
30.11.10@61kg, Total Loss 3kg, To lose 6kg, BMI 23.8 (normal)
24.03.11@60kg, Total Loss 4kg, To lose 5kg, BMI 23.4 (normal)

Phase 3: Wa sedang pegnan, so wa takleh diet, therefore berat wa sedang mendaki anak tangga. :)

Phase 4: started!

Thursday, February 25, 2010

Sebelah Menyebelah La Senang

Lagi entry takde motif, nak naikkan semangat korang le konon. nanti aku ada mood aku ada banyak benda nak update. Tunggu cuti tiga hari neh lah kalau ada mood datang. BTW aku sukses this week berjaya lompat bintang 500kali sehari. Tapi disebabkan cuaca kurang memberangsangkan, tak pergi berlari kat tasik pun. :)

Ni gambar aku latest. Saje aku letak sebelah dengan gambar lama aku tuh. Nak bagi nampak beza. Even BMI dah normal tapi adik aku kata aku jatuh dalam kategori chubby. Takpelah..chubby pun chubby lah. Jangan babi dah. Hahaha. Kesian babi. Apa kaitan dengan dia tah.

2 comments:

kAkYaNg said...

cayalah... tang lengan tu yg nmpak sgt. sukses... sukses.

Ugly duckling said...

Sekarang dah makin bergaya. Baju pink tu cute ah

Post a Comment