Tracking of Progress

Target: 55kg to feel better, 53kg to feel like a winner!
19 Jan 2009@84kg,Total loss 0kg,To lose 29kg,BMI32.8 obesity
14 Feb 2009@80kg,Total loss 4kg,To lose 25kg,BMI31.2 obesity
15 Mac 2009@74kg,Total loss 10kg,To lose 19kg,BMI28.9 overweight
19 Apr 2009@71kg,Total Loss 13kg, To lose 16kg, BMI27.7 overweight
24 May 2009@67kg, Total Loss 17kg, To lose 12kg, BMI26.2 overweight
26 Jun 2009@64kg, Total Loss 20kg, To lose 9kg, BMI25.0 overweight (last point)!
17 July 2009@63kg, Total Loss 21kg, To lose 8kg, BMI 24.6 normal
14 Aug 2009@62kg, Total Loss 22kg, To lose 7kg, BMI24.2 normal
25 Nov 2009@61kg, Total Loss 23kg, To lose 6kg, BMI23.8 normal
13 Jan 2010@62kg, Total Loss 22kg, To lose 7kg, BMI24.2 normal


Phase 2 start here
10.10.10@64kg, Total Loss 0kg, To lose 9kg, BMI 25. (overweight)
30.11.10@61kg, Total Loss 3kg, To lose 6kg, BMI 23.8 (normal)
24.03.11@60kg, Total Loss 4kg, To lose 5kg, BMI 23.4 (normal)

Phase 3: Wa sedang pegnan, so wa takleh diet, therefore berat wa sedang mendaki anak tangga. :)

Phase 4: started!

Wednesday, March 3, 2010

61.5kg kot

Lama gile kan aku tak update berapa berat. Ticker kat atas tu pun tak bergerak-gerak. Pasal duk main turun naik turun naik dah macam apa-apa tah. Disiplin kurang bersenam kurang. Semua kurang. Jadi aku taknaklah bagi contoh tidak baik kepada orang lain. Tanggungjawab menginspirasikan orang tidak berakhir apabila hit BMI24.9 :)

Latest, snap this morning. Gile la lambat nak jadi bawah 60. Pasal banyak main-main. Bukan sebab method tak berkesan. Makan dah tak kontrol. Aku harap by April dah jadi 59. Fuh fuh fuh. Doa doa dan doa.

1 comments:

masreen said...

Ko dah nak dekat 60kg daah. Tak lama la tu. Aku ni still terhegeh hegeh nak sampai 70kg. Cepat la cepat la. I think nanti ko dah 55kg, aku dah 65kg gitew kita jumpa skali lg buat havoc hehehe

Post a Comment