Tracking of Progress

Target: 55kg to feel better, 53kg to feel like a winner!
19 Jan 2009@84kg,Total loss 0kg,To lose 29kg,BMI32.8 obesity
14 Feb 2009@80kg,Total loss 4kg,To lose 25kg,BMI31.2 obesity
15 Mac 2009@74kg,Total loss 10kg,To lose 19kg,BMI28.9 overweight
19 Apr 2009@71kg,Total Loss 13kg, To lose 16kg, BMI27.7 overweight
24 May 2009@67kg, Total Loss 17kg, To lose 12kg, BMI26.2 overweight
26 Jun 2009@64kg, Total Loss 20kg, To lose 9kg, BMI25.0 overweight (last point)!
17 July 2009@63kg, Total Loss 21kg, To lose 8kg, BMI 24.6 normal
14 Aug 2009@62kg, Total Loss 22kg, To lose 7kg, BMI24.2 normal
25 Nov 2009@61kg, Total Loss 23kg, To lose 6kg, BMI23.8 normal
13 Jan 2010@62kg, Total Loss 22kg, To lose 7kg, BMI24.2 normal


Phase 2 start here
10.10.10@64kg, Total Loss 0kg, To lose 9kg, BMI 25. (overweight)
30.11.10@61kg, Total Loss 3kg, To lose 6kg, BMI 23.8 (normal)
24.03.11@60kg, Total Loss 4kg, To lose 5kg, BMI 23.4 (normal)

Phase 3: Wa sedang pegnan, so wa takleh diet, therefore berat wa sedang mendaki anak tangga. :)

Phase 4: started!

Wednesday, June 2, 2010

Keep Losing It.


Found this photo on net and macam kelakar pulak. Sorrylah entah kenapa aku macam takde citer diet. Pasal aku memang tak diet la kot. Kahkahkah,. I still have 8 more kgs to loose. Marilah kita sama berusaha. Yakin boleh. Come on ezza and friends. Mulai hari ini ramai-ramai pakai seluar track dan baju t-shirt buat senaman. Jom! 

5 comments:

Ugly duckling said...

chaiyooookkk

kAkYaNg said...

baru nak tanye progress ko ngan JM ezza........

ezza erisa said...

yo masreen... chaiyokkkklah kiteee... ;)

surut dah skit kakyang..tataula penimbang tu tipu ka..saya yang tipu... tapi loss 2kg so far. macam tak logik jugak sebab buat memain je.. takde la bersungguh2.. huhuhu

whooz said...

weh, penimbang rumah aku tu betul. aku pergi buat test kat Jusco (ada booth utk check kesihatan), berat aku sama dgn yg timbang kat rumah. so betulah ko dah turun berat

Diana MDP said...

so kagum la dengan u ni ezza,same goes to masreen,both of u mmg XO la,salute...D ni asyik fail je,kejap ok kejap not, tak kuat iman sungguh..huhu

Post a Comment