Tracking of Progress

Target: 55kg to feel better, 53kg to feel like a winner!
19 Jan 2009@84kg,Total loss 0kg,To lose 29kg,BMI32.8 obesity
14 Feb 2009@80kg,Total loss 4kg,To lose 25kg,BMI31.2 obesity
15 Mac 2009@74kg,Total loss 10kg,To lose 19kg,BMI28.9 overweight
19 Apr 2009@71kg,Total Loss 13kg, To lose 16kg, BMI27.7 overweight
24 May 2009@67kg, Total Loss 17kg, To lose 12kg, BMI26.2 overweight
26 Jun 2009@64kg, Total Loss 20kg, To lose 9kg, BMI25.0 overweight (last point)!
17 July 2009@63kg, Total Loss 21kg, To lose 8kg, BMI 24.6 normal
14 Aug 2009@62kg, Total Loss 22kg, To lose 7kg, BMI24.2 normal
25 Nov 2009@61kg, Total Loss 23kg, To lose 6kg, BMI23.8 normal
13 Jan 2010@62kg, Total Loss 22kg, To lose 7kg, BMI24.2 normal


Phase 2 start here
10.10.10@64kg, Total Loss 0kg, To lose 9kg, BMI 25. (overweight)
30.11.10@61kg, Total Loss 3kg, To lose 6kg, BMI 23.8 (normal)
24.03.11@60kg, Total Loss 4kg, To lose 5kg, BMI 23.4 (normal)

Phase 3: Wa sedang pegnan, so wa takleh diet, therefore berat wa sedang mendaki anak tangga. :)

Phase 4: started!

Monday, August 9, 2010

Ketembaman Muka

Hehe, aku belek gambar lama. Mak ai, tembam ya ampun pipi aku. Macam baby yang sangat comel lak rasa. (Poyo ayat neh). Anak sapa la yang pipi best sangat di cubit neh. =)). Before and after tembam. Sekarang ada lagi kot pipi. Cuma tak obvious macam dulu. Pesal sekarang aku macam putih skit dari dulu?  Adakah aku boleh merebut takhta puteri tepung gomak? =)) 

6 comments:

gerbera said...

Dulu muka aku bulat,lepas tu bujur sket, sekarang bulat semula . Huwaaaaaa

ezza erisa said...

adeh mize, tak boleh tahan la komen ko. bikin aku gelak je. pose dah nak start. moh kita kempen makan ala kadar je di bulan tak boleh makan banyak neh. hihiihh

Ms AiReEn MoHd said...

muke bulat sweeet....muke lonjong tu macam bengis...huhuhuh..aku tembam 4ever ni weh

gerbera said...

Eryn: Mane ada tembam forever. Kalo dah tak bleh blah sangat ko g buat gastric bypass je la.

ezza erisa said...

ala sedut je lemak kat muka. ilang la tembam kat muka. =))

Cik_Nomi said...

Berape berat sekarang beb?

Post a Comment