Tracking of Progress

Target: 55kg to feel better, 53kg to feel like a winner!
19 Jan 2009@84kg,Total loss 0kg,To lose 29kg,BMI32.8 obesity
14 Feb 2009@80kg,Total loss 4kg,To lose 25kg,BMI31.2 obesity
15 Mac 2009@74kg,Total loss 10kg,To lose 19kg,BMI28.9 overweight
19 Apr 2009@71kg,Total Loss 13kg, To lose 16kg, BMI27.7 overweight
24 May 2009@67kg, Total Loss 17kg, To lose 12kg, BMI26.2 overweight
26 Jun 2009@64kg, Total Loss 20kg, To lose 9kg, BMI25.0 overweight (last point)!
17 July 2009@63kg, Total Loss 21kg, To lose 8kg, BMI 24.6 normal
14 Aug 2009@62kg, Total Loss 22kg, To lose 7kg, BMI24.2 normal
25 Nov 2009@61kg, Total Loss 23kg, To lose 6kg, BMI23.8 normal
13 Jan 2010@62kg, Total Loss 22kg, To lose 7kg, BMI24.2 normal


Phase 2 start here
10.10.10@64kg, Total Loss 0kg, To lose 9kg, BMI 25. (overweight)
30.11.10@61kg, Total Loss 3kg, To lose 6kg, BMI 23.8 (normal)
24.03.11@60kg, Total Loss 4kg, To lose 5kg, BMI 23.4 (normal)

Phase 3: Wa sedang pegnan, so wa takleh diet, therefore berat wa sedang mendaki anak tangga. :)

Phase 4: started!

Thursday, July 14, 2011

Lambang Rosmah Best Adalah The Best Untuk Posing

Actually ramai kawan-kawan terdekat dah tau kot, aku kahwin bulan lepas. Ini mukadimah cerita jer. Menjawab soalan seorang rakan maya, kenapa saya tak tulis dalam blog or buka invitation, saya terus terang jelah. Takde niat pun nak sembunyi ke apa, saya cuma orang biasa. Bukan artis ke sapa ke. And i dun think my life is interesting enough that people would like to know this kind of details. 

Ini gambar masa aku kawen ari tu. Gambar suami tak perlu la. 

PS: Eh, tajuk lain lak... apa neh. Haha

2 comments:

Kehelan said...

aku ingtkan ada la gmbo ko posing mcm rosmah...

Aija said...

Salam pe khabar dari ur silent reader. Wow!! awak tampak gojes. Tahniah dah jadi isteri orang. Actually saya baca blog awak masa 2009 lagi. time tu tgh bersemangat nak kurus kan badan. So blog awak jadi inspirasi. Lepas berjaya turun beberapa kilo saya ter'pregnant plak. So secara semulajadi saya start wean off dari ur blog. After deliver baby. Time cuti pantang tu... saya try cari balik blog awak. tapi dah lupa url and tak tau nak google keyword pe lagi utk search blog ni. Ptg ni secara kebetulan saya tengah go through pen drive saya. Terjumpa balik certain 'post' awak yg saya save kat dalam pendrive ni. Gembira nya tengok awak berjaya turunkn berat and nampak gojes-gojes sangat. Kalau ikut ur berat yg tetera pada bulan march. Nampak nyer saya kene usaha lebih utk catch-up dengan awak. Once again, Tahniah , dear. Keep up the good work and stay healthy.

Post a Comment