Tracking of Progress

Target: 55kg to feel better, 53kg to feel like a winner!
19 Jan 2009@84kg,Total loss 0kg,To lose 29kg,BMI32.8 obesity
14 Feb 2009@80kg,Total loss 4kg,To lose 25kg,BMI31.2 obesity
15 Mac 2009@74kg,Total loss 10kg,To lose 19kg,BMI28.9 overweight
19 Apr 2009@71kg,Total Loss 13kg, To lose 16kg, BMI27.7 overweight
24 May 2009@67kg, Total Loss 17kg, To lose 12kg, BMI26.2 overweight
26 Jun 2009@64kg, Total Loss 20kg, To lose 9kg, BMI25.0 overweight (last point)!
17 July 2009@63kg, Total Loss 21kg, To lose 8kg, BMI 24.6 normal
14 Aug 2009@62kg, Total Loss 22kg, To lose 7kg, BMI24.2 normal
25 Nov 2009@61kg, Total Loss 23kg, To lose 6kg, BMI23.8 normal
13 Jan 2010@62kg, Total Loss 22kg, To lose 7kg, BMI24.2 normal


Phase 2 start here
10.10.10@64kg, Total Loss 0kg, To lose 9kg, BMI 25. (overweight)
30.11.10@61kg, Total Loss 3kg, To lose 6kg, BMI 23.8 (normal)
24.03.11@60kg, Total Loss 4kg, To lose 5kg, BMI 23.4 (normal)

Phase 3: Wa sedang pegnan, so wa takleh diet, therefore berat wa sedang mendaki anak tangga. :)

Phase 4: started!

Monday, November 2, 2009

Samakah Kami?

Sama tak rupa kami adik beradik? Zam kata sejak aku kurus neh rupa aku macam rupa adik aku. Which sepatutnya kata 'rupa adik kau macam kau' (PASAL AKU LAHIR DULU).

Ni gambar aku last week sewaktu dalam perjalanan mendaki gunung Datuk. (Nanti aku datang mood, aku up entry pasa Dato tu). Hehehe. Aku usha-usha, ada la a few gambar yang memang sekali aku tengok, ingatkan itu gambar adik aku. Hahahaha. Acuan sama, produk pun lebih kurang lah. :P




Posted by Picasa

3 comments:

deidaa said...

Kalu mu kurus skit agi,
blh la plak dikatakan twin :D

kAkYaNg said...

same sejibik la!

mohazam said...

ada la sikit2... nama pun adik beradik... heheheh
suke la tu... :)

Post a Comment