Tracking of Progress

Target: 55kg to feel better, 53kg to feel like a winner!
19 Jan 2009@84kg,Total loss 0kg,To lose 29kg,BMI32.8 obesity
14 Feb 2009@80kg,Total loss 4kg,To lose 25kg,BMI31.2 obesity
15 Mac 2009@74kg,Total loss 10kg,To lose 19kg,BMI28.9 overweight
19 Apr 2009@71kg,Total Loss 13kg, To lose 16kg, BMI27.7 overweight
24 May 2009@67kg, Total Loss 17kg, To lose 12kg, BMI26.2 overweight
26 Jun 2009@64kg, Total Loss 20kg, To lose 9kg, BMI25.0 overweight (last point)!
17 July 2009@63kg, Total Loss 21kg, To lose 8kg, BMI 24.6 normal
14 Aug 2009@62kg, Total Loss 22kg, To lose 7kg, BMI24.2 normal
25 Nov 2009@61kg, Total Loss 23kg, To lose 6kg, BMI23.8 normal
13 Jan 2010@62kg, Total Loss 22kg, To lose 7kg, BMI24.2 normal


Phase 2 start here
10.10.10@64kg, Total Loss 0kg, To lose 9kg, BMI 25. (overweight)
30.11.10@61kg, Total Loss 3kg, To lose 6kg, BMI 23.8 (normal)
24.03.11@60kg, Total Loss 4kg, To lose 5kg, BMI 23.4 (normal)

Phase 3: Wa sedang pegnan, so wa takleh diet, therefore berat wa sedang mendaki anak tangga. :)

Phase 4: started!

Friday, January 29, 2010

Siri Motivasi: Aku Semasa & Sebelum

Okey, dah lama aku tak naikkan semangat pendiet-pendiet tegar kan? Mari berusaha. Saya sudah menang. Anda bila lagi? Erk. dah macam iklan power root lak. Hahaha

Semasa: Gambar bulan ni la neh. So kira the current current la neh.





Sebelum: 2007. Bersama officemates. Ni jaman Wazi teman gossip aku lum masuk kerja lagi neh. Erk walaupun aku diet tahun 2009. Ndak gak cakap, aku memang gemuk weh. Tah berapa kg la aku time neh.



The Biggest Loser Asia, taknak endorse aku jadi spokeperson ke? Ganti si Syanie? Yang aku perasan, sejak hilang lemak, muka aku glowing sikit. Aku ada baca dalam internet, faktor ini adalah sebab aku mempunyai cukup air dalam badan. :)

6 comments:

NedLi Natalisz said...

..then biler kurus, nampak lebih muda (^^,)

Ms AiReEn MoHd said...

giler sumpah aku terkesima kan.....bagusss

kAkYaNg said...

ya lorrr...nmpk 10 years younger. serius x tipu.

deidaa said...

Aku kenal mu masa mu gemuk ke?
Hahhaha aku jupe mu sokmo etek,
tu yg pyh nak trace mu gemuk ke dok di mata aku ekekkee.

ASMAH ANIZAN said...

makin lawa laa.. makin mudo....

ezza erisa said...

hahaha makin muda eh? best best... :D

Post a Comment