Tracking of Progress

Target: 55kg to feel better, 53kg to feel like a winner!
19 Jan 2009@84kg,Total loss 0kg,To lose 29kg,BMI32.8 obesity
14 Feb 2009@80kg,Total loss 4kg,To lose 25kg,BMI31.2 obesity
15 Mac 2009@74kg,Total loss 10kg,To lose 19kg,BMI28.9 overweight
19 Apr 2009@71kg,Total Loss 13kg, To lose 16kg, BMI27.7 overweight
24 May 2009@67kg, Total Loss 17kg, To lose 12kg, BMI26.2 overweight
26 Jun 2009@64kg, Total Loss 20kg, To lose 9kg, BMI25.0 overweight (last point)!
17 July 2009@63kg, Total Loss 21kg, To lose 8kg, BMI 24.6 normal
14 Aug 2009@62kg, Total Loss 22kg, To lose 7kg, BMI24.2 normal
25 Nov 2009@61kg, Total Loss 23kg, To lose 6kg, BMI23.8 normal
13 Jan 2010@62kg, Total Loss 22kg, To lose 7kg, BMI24.2 normal


Phase 2 start here
10.10.10@64kg, Total Loss 0kg, To lose 9kg, BMI 25. (overweight)
30.11.10@61kg, Total Loss 3kg, To lose 6kg, BMI 23.8 (normal)
24.03.11@60kg, Total Loss 4kg, To lose 5kg, BMI 23.4 (normal)

Phase 3: Wa sedang pegnan, so wa takleh diet, therefore berat wa sedang mendaki anak tangga. :)

Phase 4: started!

Thursday, July 16, 2009

SHAPE Night Run - The Delivery


Registered to enter SHAPE Night Run kat Putrajaya 25 July nanti. Eventhough I am not fit enough to run 5km non stop, belasah sahajalah. So far I can only run for 3km je non stop itu pun selow macam kura-kura aje. Hahaha. Namapun kategori yang aku masuk ni Fun Run kan? Jadinya...untuk suka suka sahaja. Jadi hari ini aku terima lah barang-barangnya.

Sehelai t-shirt (kena pakai dua lapis neh, baju ni tidak berlengan siot), dua keping nombor dan juga kertas-kerta untuk pungut goodie bag (gudi beg ni sebenarnya yang menarik jiwa aku nak masuk Fun Run neh) Hahaha. This is my first Fun Run. Hopefully there will be more after this. Enjoy running :)

6 comments:

wawa pucca said...

mcmmana nak join ni ek ?/

MeL said...

naaak sgt join shape night run ni. tp kena turun wedding kat kedah, huhu melepas..goodie bag sgt2 menarik kan?

ezza erisa said...

wawa,
dah tutup dah....dia open registration sampai awal July hari tu tak silap. Try check kat hooha.asia selalunya kat situ ada announcement akan event2 lari neh.

Mel,
itu la pasal. Goodie bag tu yg mengajak2 join tuh..kalu ikutkan bukan fit mana pun lagi..demi goodie beg aku rela berusaha. Hahaha.

mohazam said...

hoiii... join tak ajak aku......

whooz said...

ape ni?? jeles2 :P

Cik Adek Manes said...

ARGHHH !!

missed lgi..

cisss.. !

Post a Comment